EU-vappuni ja vaaliesite

Tiistai 5.5.2009 klo 18:31 - Kiba


Hei ja aurinkoista toukokuuta kaikille!

EU-parlamenttivaalirumba on nyt sitten pyörähtänyt käyntiin. Vappupäivän aamuna olin Heinolan torilla vaalitilaisuudessa. Nousin jopa puhujapöntölle hetkeksi tarinoimaan. Pikaisen Heinola-visiitin jälkeen oli vuorossa siirtyminen Lahden vappumarkkinoille. Lahdessa torilla oli monenlaisia tapahtumia, juhlahumua sekä todella paljon ihmisiä nauttimassa kauniista kevätsäästä. Kiitän kaikkia tilaisuuksissa mukana olleita lämpimästä vastaanotosta.

Sain vaaliesitteeni painosta juuri ajoissa ennen vapputilaisuuksia. Tässä on linkki pdf-tiedostoon, jos haluat tutustua siihen:

Mörkökö?  (pdf, 595 kt)

P.S. (9.6.2009)

Vaalit tulivat ja menivät tunnetuin tuloksin. Kiitos kaikille jotka äänestivät ja osallistuvat. Valitettavasti taas kerran monet jättivät tilaisuuden käyttämättä.

Arkistoin seuraavan etusivulla olleen "mainostekstin" tämän blogikirjoituksen liitteeksi:morkoko_silmat.jpg 

nro 108

EU on yhteistyömahdollisuus – ei mikään mörkö

Suomi tarvitsee Euroopan unionin parlamenttiin rohkean naisen, joka uskaltaa sanoa ja toimia. Olen taitelija, kirjailija sekä ihmisoikeusaktivisti ja uskallusta minulla on riittänyt jo pitkään.

Olen suomalainen ja haluan vaikuttaa paremman maailman puolesta. Uskon, että yhteistyöllä Euroopan unionissa voidaan lisätä hyvinvointia, demokratiaa, toistemme kunnioittamista ja rauhaa.

Tule mukaan tekemään minusta ensimmäinen tumma suomalainen meppi. Haluan koota yhteen kaikki ihmiset, jotka uskaltavat rikkoa rajoja ja lähteä mukaan tekemään parempaa maailmaa.

Minulle tärkeitä asioita ovat muun muassa poikkitaiteellisuus, kulttuuri ja tiede sekä homojen ja lesbojen oikeudet ja naisten asema. Kaikilla on oikeudet ihmisarvoiseen elämään!

Tule mukaan – hymyssä suin tehdään yhdessä parempi tulevaisuus!

Lämpimästi teidän, Kiba
Helsinki, Suomi, Eurooppa ja koko maailma 

 vaaliesite: Mörkökö?  (pdf, 595 kt)

 kuvina: http://kibalumberg.tarinoi.fi/albumi/morkoko/


Avainsanat: EU, parlamentti, vaalit, esite


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini