Kiitos

Maanantai 28.12.2015 klo 19:59

Kiitos teille jotka olette omalta osaltanne tukeneet Solgårdenin - aurinkopihamme tarinan syntymistä tai oikeammin residenssin heräämistä pitkästä unesta. Jokaisen panos on yksi askel eteen päin kohti unelmaa.

Kirsti Ritvala, Kirsi Lybeck, Nanna Susi, Lahden Antiikkitukku, Kaija Heikkinen, Sari Majander

Kommentoi kirjoitusta.

Facebook

Tiistai 26.5.2009 klo 13:15 - Kiba

Jos käytät Facebookia, tavoitat minut myös sieltä:

Kiban Aurinkogalleria -ryhmä

facebook4_kiba.jpg http://www.facebook.com/people/Kiba-Lumberg/659688825


  

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Facebook

Video: Julkinen agentti 108

Sunnuntai 24.5.2009 klo 14:47 - Kiba

Video: Julkinen agentti 108

 

 

 


 

  

 

 


 http://www.youtube.com/watch?v=_1-2L8Vd98g

1 kommentti .

Elävä maailma huomennakin

Perjantai 15.5.2009 klo 9:01 - Kiba

Me olemme Eurooppa, me ihmiset.

Tyhjä maa ei oikestaan ole olemassa, vaan me ihmiset yhdessä rakennamme kultuuria, elämää ympärillemme, sivistystä, tietotaitoa ja kaikki tämä työ on arvokasta.

Elämä on haastellista aina - niin nytkin. Yhdessä voimme rakentaa parempaa maailmaa, jotta meillä olisi elävä maailma huomennakin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eurooppa, elämä, huominen

Kuin karusellissa

Torstai 14.5.2009 klo 19:16 - Kiba

Aivan kuin ois karusellissa, jossa vain vauhti kiihtyy. Tässä on kuljettu paikasta toiseen ympäri Helsinkiä - videokameran seuratessa kuin varjo. Ja täytynee sanoa, että Helsinki on symppis paikka, elikkä pienikin voi olla kaunista. Rautatientori, Kiesma, Postitalo, Kansallisteatteri, Ateneum ja Helsingin Sanomien lasitalo ovat keskustan jotain sellaista sydäntä. Ja Rautatietori on kuin muinainen Egyptin temppeli vihreine kupoleineen. Jos olet hiljattain kulkenut samoilla paikoilla oletko muuten huomannut, että remontin alla olevat postitalo ja aseman kellotorni ovat kuin ilmettyjä Christon teoksia valtavissa käärinliinoissaan?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Rautatientori, Kiesma, Postitalo, Kansallisteatteri, Ateneum, Helsingin Sanomien lasitalo, karuselli

EU-vappuni ja vaaliesite

Tiistai 5.5.2009 klo 18:31 - Kiba

Hei ja aurinkoista toukokuuta kaikille!

EU-parlamenttivaalirumba on nyt sitten pyörähtänyt käyntiin. Vappupäivän aamuna olin Heinolan torilla vaalitilaisuudessa. Nousin jopa puhujapöntölle hetkeksi tarinoimaan. Pikaisen Heinola-visiitin jälkeen oli vuorossa siirtyminen Lahden vappumarkkinoille. Lahdessa torilla oli monenlaisia tapahtumia, juhlahumua sekä todella paljon ihmisiä nauttimassa kauniista kevätsäästä. Kiitän kaikkia tilaisuuksissa mukana olleita lämpimästä vastaanotosta.

Sain vaaliesitteeni painosta juuri ajoissa ennen vapputilaisuuksia. Tässä on linkki pdf-tiedostoon, jos haluat tutustua siihen:

Mörkökö?  (pdf, 595 kt)

P.S. (9.6.2009)

Vaalit tulivat ja menivät tunnetuin tuloksin. Kiitos kaikille jotka äänestivät ja osallistuvat. Valitettavasti taas kerran monet jättivät tilaisuuden käyttämättä.

Arkistoin seuraavan etusivulla olleen "mainostekstin" tämän blogikirjoituksen liitteeksi:morkoko_silmat.jpg 

nro 108

EU on yhteistyömahdollisuus – ei mikään mörkö

Suomi tarvitsee Euroopan unionin parlamenttiin rohkean naisen, joka uskaltaa sanoa ja toimia. Olen taitelija, kirjailija sekä ihmisoikeusaktivisti ja uskallusta minulla on riittänyt jo pitkään.

Olen suomalainen ja haluan vaikuttaa paremman maailman puolesta. Uskon, että yhteistyöllä Euroopan unionissa voidaan lisätä hyvinvointia, demokratiaa, toistemme kunnioittamista ja rauhaa.

Tule mukaan tekemään minusta ensimmäinen tumma suomalainen meppi. Haluan koota yhteen kaikki ihmiset, jotka uskaltavat rikkoa rajoja ja lähteä mukaan tekemään parempaa maailmaa.

Minulle tärkeitä asioita ovat muun muassa poikkitaiteellisuus, kulttuuri ja tiede sekä homojen ja lesbojen oikeudet ja naisten asema. Kaikilla on oikeudet ihmisarvoiseen elämään!

Tule mukaan – hymyssä suin tehdään yhdessä parempi tulevaisuus!

Lämpimästi teidän, Kiba
Helsinki, Suomi, Eurooppa ja koko maailma 

 vaaliesite: Mörkökö?  (pdf, 595 kt)

 kuvina: http://kibalumberg.tarinoi.fi/albumi/morkoko/


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: EU, parlamentti, vaalit, esite

Naisen Tie

Tiistai 20.1.2009 klo 21:58 - Kiba

Lisäsin kansiollisen kuvia "Naisen Tie" näyttelystäni Galleria Katariinassa 22.10. - 9.11.2008.

1 kommentti .

Työn alla

Perjantai 19.12.2008 klo 21:24 - Kiba

Niin kuin näkyy,  tämä sivusto on vielä työn alla. Lisään pian kuvia teoksistani ja viimeaikaisista näyttelyistäni. Ja ajatuksistani.

Toivotan kaikille hyvää ja rauhallista joulua. Ja hymyileviä kasvoja, kaikesta huolimatta.

Kiba

1 kommentti .

Huominen on jo nyt

Torstai 27.11.2008 - Kiba Lumberg

Ihmisoikeuksia käsittelevä taide ja sen tekeminen on elämäntapani. Nyt kun olen EU-parlamenttiehdokas niin tietysti ihmisoikeusasiat ovat sydäntäni lähellä - etenkin lasten ja naisten ihmisoikeudet. Ympäristömme on myös tärkeä. Puhdas ilma, vesi ja ruoka ovat kaikille välttämättömiä ja kuuluvat ihmisoikeuksiin. Muistelin juuri äitiäni, joka oli kanafarmari Lappeenrannassa Skinnarilassa. Minusta on mukavaa, että Suomessa on yhä saatavilla aitoa suomalaista ruisleipää ja kananmunia - vapaan kanan sellaisia...

En omaa tyypillistä poliitikon roolia. Toivon, että voisin muuttaa politiikan tekemistä toisenlaiseksi, enkä että politikointi muuttaisi minua ihmisenä tai arvojani.

Voikaa hyvin. Rauhallista mieltä. Lämpimästi teidän, Kiba

4 kommenttia .